Ook onrustig en zo met je carrière bezig?

Gepubliceerd op 17 mei 2022 om 20:54

Jarenlang had ik de overtuiging: pas als ik een hoge functie heb zien mensen mij staan. Dan pas heb ik het 'gemaakt', dan ben ik pas iemand. En ik deed het, ik klom op van leerling tot locatiemanager. Tot ik ontdekte dat ik er eigenlijk helemaal geen energie en voldoening van kreeg.

Bij een onrustig gevoel zocht ik direct naar een andere baan of nieuwe functie. Het was voortdurend vluchten.  Ik wilde mezelf bewijzen, liet mij door anderen leiden en luisterde niet naar mijn gevoel. En dat gaat zich wreken. Ik was namelijk niet meer in verbinding met mezelf, ik voelde mij rot, onrustig, gestrest en gefrustreerd.

Met hulp van een transformatieve coach kwam ik er achter dat ik de overtuiging over mezelf geveld had, dat ik niet goed genoeg was. Ergens in mijn jeugd is die overtuiging over mezelf ontstaan en die overtuiging bleef mij maar 'prikken'...

Door die coaching van toen heb ik uiteindelijk een andere keuze gemaakt. Er was moed voor nodig, maar ik heb het wel gedaan. Ik heb een stap terug gedaan. Ik ben weer ambulant gaan coachen, heb vervolgens de transformatieve coachingsopleiding gedaan en ben naast mijn baan voor mezelf begonnen als lifecoach & mediator!

Ik voel mij inmiddels zoveel beter, er is namelijk rust ontstaan. Ik ben er nog altijd dankbaar voor. Ik weet nu uit eigen ervaring dat deze manier van coachen echt werkt en dit gun ik jou ook. Herken jij jezelf in mijn verhaal en voel jij je ook al een poosje rot, gestrest, gefrustreerd of vermoeid? Laat het mij weten, het kan namelijk echt anders.  Dus wat wil jij en waar wacht je nog op?

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Joke
een jaar geleden

Lieve Mira
Je zegt " ik heb een stap terug gedaan" 😉😉 dat is het niet ( mijn inziens) een grote stap VOORUIT. je kiest voor jezelf♥️

Mira
een jaar geleden

Dat is helemaal waar, zo kijk ik er ook tegenaan gelukkig.
Bedankt voor je reactie!