Over mij

Ik ben Mira Homan, geboren in 1972 in Noord-Holland en sinds 2002 woonachtig in Drenthe. Naast mijn werk als Auto-immuun & Alopecia Coach ben ik in loondienst als autisme-coach. Samen met mijn man en onze labradoodle woon ik in Assen, op loopafstand van de binnenstad, maar ook vlak bij het bos. Heerlijk om hier te wandelen of te fietsen, fijn om zo lekker je hoofd leeg te maken. Ik heb twee volwassen dochters en inmiddels hebben we 3 kleinzonen en 1 bonus-kleindochter, wat een rijkdom!

Het coachen én inspireren van mensen geeft mij energie. Mensen die mij kennen zeggen over mij dat ik goed kan luisteren en weet te verbinden. Op LinkedIn vind je meer over mijn opleiding en werkervaring. Sinds 2021 mag ik mezelf 'transformatieve lifecoach (& mediator)' noemen. (aangesloten bij Beroepsvereniging ITCO; zie onderstaande link). Naast het coachen schrijf ik graag, op mijn sociale media kun je vele posts lezen die gaan over Auto-immuunklachten & Alopecia. Ik weet uit eigen ervaring wat voor worstelingen dit zoal zich mee kan brengen. Weet jij al dat ik een boek schrijf over Haarverlies en Kaalheid (Alopecia) bij vrouwen en meisjes? Volg mijn socials en blogs hierover, zodat je op de hoogte blijft!

In mijn leven heb ik heel wat pech gehad met mijn gezondheid. Dit begon met ernstige endometriose, waaraan ik een aantal keren geopereerd ben. Daarna bleek dat ik ook Auto-immuunklachten ontwikkelde. Ik heb "een beetje van Sjögren en een beetje van SLE" en hiernaast heb ik Alopecia Androgenetica.  Dit zorgt voor een scala aan klachten, waarbij de klacht; vermoeidheid, toch wel op nummer één staat.

Mijn ervaringen hebben mij uiteindelijk doen besluiten om Auto-immuun & Alopecia Coach te worden. Ik heb zelf veel geworsteld met mijn Auto-immuun klachten, maar ook met mijn Alopecia. Ik heb inmiddels geleerd om er anders mee om te gaan! Nu is het mijn missie om jou te inspireren hoe jij, met een andere mindset ook (anders) naar je klachten kunt kijken.  Misschien verlang jij hiernaar en wil jij ook graag dat jouw klachten en negatieve gedachten niet langer jouw leven bepalen. Kom dan in actie!

Graag kom ik in contact met jou, als jij op zoek bent naar; een luisterend oor, als je op zoek bent naar; tips en/of adviezen m.b.t. Auto-immuun klachten en/of Alopecia. Het is hierbij belangrijk dat jij open staat om m.b.v. tools en mijn ondersteuning een andere mindset te ontwikkelen.  Tijdens onze gesprekken stel ik jou vragen, hoe fijn zou het zijn als jij met een andere mindset weer lekkerder in je vel komt te zitten! Verwacht niet dat ik je vertel wat je precies moet gaan doen. Ik stel vragen en houd je af en toe een spiegel voor. Dit doe ik met humor, liefde en volledige aandacht voor jou, ik communiceer open en eerlijk en zal direct zijn als het nodig is. Lijkt het je spannend? Dat is niet nodig, bij GEWOON MIRA. Er zijn geen domme of gekke vragen en gedachten én je hoeft je ook nergens voor te schamen!

 

Gewoon Mira, Gewoon voor jou!

 

 

Gewoon Mira is teamlid/partner van Sanders en de Haan