Over mij

Ik ben Mira Homan, geboren in 1972 in Noord-Holland en sinds 2002 woonachtig in Drenthe. Ik heb jarenlang in de gehandicaptenzorg gewerkt. Momenteel ben ik naast mijn werkzaamheden vanuit mijn eigen coachingspraktijk, werkzaam als ambulant autisme-coach. Samen met mijn man woon ik in Assen, op loopafstand van de binnenstad, maar ook vlak bij het bos. Fantastisch om hier te wandelen of te fietsen. Heerlijk om zo lekker je hoofd leeg te maken. Ik heb twee volwassen dochters en inmiddels hebben we 3 kleinzonen en 1 bonus-kleindochter, wat een rijkdom!

 Van jongs af aan ben ik geboeid door mensen, altijd bezig met waarom mensen doen zoals ze doen. Het coachen van mensen geeft mij energie, daarbij houd ik niet van poespas en poeha, doe maar gewoon! Mensen die mij kennen zeggen over mij dat ik een ‘mensenmens’ ben, dat ik goed kan luisteren en verbinden. In mijn leven heb ik heel wat pech gehad met mijn gezondheid. Dit begon met endometriose, waar ik een aantal keren aan geopereerd ben, daarna bleek dat ik ook auto-immuunklachten had. Ik heb een combinatie van Sjögren en SLE en hiernaast heb ik Alopecia.  Dit zorgt voor een scala aan klachten, waarbij vermoeidheid toch wel op nummer één staat.

Het is mijn missie om jou te inspireren hoe jij met een andere mindset naar je klachten kunt kijken. Laat je klachten niet langer je leven bepalen en kom weer in je kracht! Door weer in verbinding te komen met jezelf zul je zien dat jij je al snel energieker gaat voelen.  Ook jij hebt, met jouw aandoening, recht op een relaxter, energieker en gelukkiger leven.

In 2012 heb ik mijn coaching-opleiding afgerond en in 2021 heb ik opleiding, De Gouden Schakel gevolgd bij Sanders & De Haan. Hierdoor mag ik mij inmiddels 'transformatieve lifecoach (& mediator)' noemen. (aangesloten bij beroepsvereniging ITCO; zie onderstaande link). Ik werk nauw samen met Sanders & de Haan, word regelmatig ingehuurd voor coachingsopdrachten en schrijf inspiratiemails. Heb je vragen over mij, over mijn manier van coachen of heb je vragen over iets wat je bezighoudt, ik hoor het graag!

Graag kom ik met jou in contact als jij het anders wil, ik wil jou graag met behulp van prikkende coachingsvragen en persoonlijke ervaringen motiveren tot persoonlijke groei. Hoe fijn is het als jij daardoor weer lekkerder in je vel komt te zitten en jij vol vertrouwen vanuit je hart keuzes gaat te maken die goed zijn voor jou en je omgeving! Verwacht niet dat ik je vertel wat je precies moet doen. Ik stel vragen en houd je regelmatig een spiegel voor. Dit doe ik met humor, liefde en volledige aandacht voor jou, ik communiceer open en eerlijk en zal direct zijn als het nodig is. Natuurlijk neem ik mijn eigen ervaringen mee én kan jou, wanneer je er prijs op stelt, ook tips geven op gebied van leefstijl. (voeding-darmreiniging-alopecia)

 

Gewoon doen! Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen...

Gewoon Mira, Gewoon voor jou!

 

 

Teamlid & partner van Sanders en de Haan