Over mij

Ik ben Mira Homan, geboren in 1972 in Noord-Holland en sinds 2002 woonachtig in Drenthe. Ik heb jarenlang in de gehandicaptenzorg gewerkt, momenteel ben ik werkzaam bij een organisatie die (jong)volwassenen met autisme begeleiden. Samen met mijn man, onze herdershond en kat woon ik in Assen, op loopafstand van de binnenstad maar ook vlakbij het Drentsche Aa gebied. Fantastisch om hier te wandelen of te fietsen. Heerlijk om zo lekker je hoofd leeg te maken. Ik heb twee volwassen dochters en inmiddels hebben we 3 kleinzonen en 1 bonus-kleindochter, wat een rijkdom!

 Van jongs af aan ben ik geboeid door mensen, altijd bezig met waarom mensen doen zoals ze doen. Het coachen van mensen geeft mij energie, daarbij houd ik niet van poespas en poeha, wees vooral gewoon jezelf en doe maar gewoon! Mensen die mij kennen zeggen over mij dat ik een ‘mensenmens’ ben, dat ik goed kan luisteren, verbindend en creatief ben.

Ik heb in 2012 een lifecoaching opleiding afgerond. Na  een pittige gebeurtenis in mijn persoonlijke leven ben ik in contact gekomen met Sanders en De Haan. Ik heb bij hen in 2021 de opleiding: De Gouden Schakel gevolgd, waardoor ik mij nu ook een transformatieve lifecoach & mediator mag noemen (aangesloten bij het ITCO). 

Graag kom ik met jou in contact als jij het anders wil, als jij weer vrij wil zijn, als jij je niet meer wil laten leiden door de ander, als jij je hart wil volgen en weer jezelf wil zijn. Zet de stap vandaag nog! Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen...

 

Groet, Mira

 

Teamlid & partner van Sanders en de Haan