Over mij

Ik ben Mira Homan, geboren in 1972 in Noord-Holland en sinds 2002 woonachtig in Drenthe. Ik heb jarenlang in de gehandicaptenzorg gewerkt, momenteel ben ik naast mijn werkzaamheden vanuit mijn eigen coachingspraktijk, werkzaam bij Scauting als ambulant coach. Samen met mijn man, onze herdershond en kat woon ik in Assen, op loopafstand van de binnenstad, maar ook vlak bij het Drentsche Aa gebied. Fantastisch om hier te wandelen of te fietsen. Heerlijk om zo lekker je hoofd leeg te maken. Ik heb twee volwassen dochters en inmiddels hebben we 3 kleinzonen en 1 bonus-kleindochter, wat een rijkdom!

 Van jongs af aan ben ik geboeid door mensen, altijd bezig met waarom mensen doen zoals ze doen. Het coachen van mensen geeft mij energie, daarbij houd ik niet van poespas en poeha, doe maar gewoon! Mensen die mij kennen zeggen over mij dat ik een ‘mensenmens’ ben, dat ik goed kan luisteren en verbinden.

Het is mijn missie om jou te laten ervaren hoe je met een andere mindset eenvoudig zelf de stap kunt zetten naar een vrijer, relaxter en gelukkiger leven. Zodat je weer in verbinding komt met jezelf en de ander. Ik heb in 2012 mijn lifecoach-opleiding afgerond bij Civas en in 2021 heb ik de opleiding: De Gouden Schakel gevolgd, waardoor ik mij een 'transformatieve lifecoach & mediator' mag noemen (aangesloten bij het ITCO; zie onderstaande link). 

Graag kom ik met jou in contact als jij het anders wil, ik wil jou - met mijn ondersteuning - een aanzet geven tot persoonlijke groei. Hoe fijn is het als jij daardoor weer lekker in je vel komt te zitten en vol vertrouwen vanuit je hart keuzes weet te maken die goed zijn voor jou en je omgeving! Verwacht niet dat ik je vertel wat je moet doen. Ik stel vragen en houd je regelmatig een spiegel voor. Dit doe ik met humor en volledige aandacht voor jou, ik communiceer open en eerlijk en zal direct zijn als het nodig is.

Heb je vragen over mij, over mijn manier van coachen of over iets wat je bezig houdt, ik hoor het graag en het kost je niets! Waar wacht je nog op? Ga het gewoon doen! Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen...

Gewoon Mira, Gewoon voor jou!

 

 

Teamlid & partner van Sanders en de Haan