Vakantie-evaluatie

Gepubliceerd op 22 augustus 2022 om 21:57

Herken jij dat ook, dat je in jouw vakantie terugblikt op het afgelopen jaar? Ik doe dat altijd al, maar nu bewuster dan ooit. Nu sta ik stil bij; wat wil ik, hoe gaat het nu en wat is er nodig om vooruit te komen.

Zo besefte ik mij, tijdens de eerste dagen van mijn vakantie, dat ik afgelopen tijd niet goed voor mezelf gezorgd heb. Ik had spierpijn, was moe en voelde mij regelmatig niet lekker. Ik was druk geweest met afronden van werkzaamheden en deed veel in 'eigen' tijd. Daarnaast waren er zorgen rondom onze hond en was ik in mijn hoofd bezig met de gezondheid van mijn man. Jaaaah, ik weet het, dingen waar ik geen invloed op heb, maar wel dingen die mij aan het hart gaan en bezighouden.

Toen ik na een paar prachtige zonnige vakantiedagen in Spanje geveld werd door een enorme pijnaanval en niet meer kon lopen, zitten, staan of liggen werd ik in het ziekenhuis opgenomen. Dat was best even schrikken. Na twee dagen opname mocht ik gelukkig weer naar Nederland terugkeren. Al moet ik het voorlopig even rustig aan doen en veel pijnstillers slikken.

Shit happens! Wat een domper en een vervelend einde van de vakantie! Maar wat ben ik tegelijkertijd dankbaar voor de mooie dagen die we ook gehad hebben. En... dat ik weet wat er met mij aan de hand is en het hoe dan ook weer goed gaat komen.

Na deze vakantie besef ik mij temeer dat ik meer 'me-time' wil om mezelf in balans te houden. Ik heb inmiddels de keuze gemaakt om de vrijdagen vanaf september vrij te houden voor coachingsopdrachten.  En dat is nodig ook, want er komen superleuke opdrachten aan!

En hoe zit het met jou, heb jij al al geëvalueerd? Heb jij al stil gestaan bij wat jij wilt of anders wil gaan doen? Of blijf jij waar je nu bent? Heb jij misschien een zetje nodig, een luisterend oor of iemand die jou vanuit liefde een spiegel voorhoudt? Laat het mij gerust weten!

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.