Transformatieve Lifecoaching & Mediation

Herken jij je in onderstaande punten? 

  • Jij hebt het idee dat je steeds weer rondjes draait in dezelfde vicieuze cirkel;
  • Jij voelt aan je hoofd én lijf dat jij het anders wil;
  • Jij wil geen langslepende therapie;
  • Jij bent bereid je open te stellen, in de spiegel te kijken en bent bereid om stappen te zetten;
  • Jij hebt het gevoel dat je vastzit/vastloopt en komt er (samen) niet uit;
  • Jij leest mijn blogs en denkt erover om contact op te nemen.

Dan is een (kort) individueel coachingstraject wellicht iets voor jou. Tijdens individuele gesprekken heb ik alle tijd voor jou, per sessie ga ik uit van circa 3 uur coaching. Zo komen we tot de kern en krijg je inzicht in je eigen overtuigingen, waardoor je weer vooruit kunt. Ook is het mogelijk om in één coaching-sessie alles op een rijtje te zetten. We overleggen samen waar de gesprekken plaatsvinden en welk traject voor jou het best passend is.

 

Wat houdt Transformatieve Lifecoaching & Mediation in?

Wanneer we samen aan de slag gaan, gaan we enkele keren diep met elkaar in gesprek. Vaak gaat het om een kort en krachtig traject waardoor je op een laagdrempelige manier weer dichtbij jezelf komt. Je zult ervaren dat je eigenlijk alles al weet en gaandeweg  ga je de juiste weg bewandelen.

Transformatieve lifecoaching helpt je te veranderen op basis van je eigen innerlijke wijsheid en je natuurlijke verlangen naar lichter, gemakkelijker en vrijer. Het helpt je te groeien als mens en het helpt jou om je te bevrijden van hinderlijke innerlijke belemmeringen en blokkades.

Mediation helpt je ontdekken hoe jij zelf een lastig conflict in goede banen kunt leiden. Hoe je een situatie kunt hanteren (hoe je er óók naar kunt kijken) èn het leert je de angel uit een conflict of impasse te halen. Hierdoor ervaar jij weer balans en voel je je vrij in contacten met anderen.