Transformatieve Lifecoaching & Mediation

Herken jij je in onderstaande punten? 

  • Jij hebt het idee dat je steeds weer rondjes draait in dezelfde vicieuze cirkel;
  • Jij voelt aan je hoofd én lijf dat jij het anders wil;
  • Jij wil geen langslepende therapie;
  • Jij bent bereid je open te stellen, in de spiegel te kijken en bent bereid om stappen te zetten;
  • Jij hebt het gevoel dat je vastzit/vastloopt en komt er (samen) niet uit;
  • Jij leest mijn blogs/posts en denkt erover om contact op te nemen.

Dan is een coachingstraject bij mij wellicht iets voor jou. Tijdens individuele gesprekken heb ik alle tijd voor jou, zo komen we tot de kern en krijg je inzicht in je eigen overtuigingen, waardoor je weer vooruit kunt. Het is mogelijk om in één coaching-sessie alles op een rijtje te zetten, misschien besluiten we dan dat een kort coachingstraject voor jou het best passend is. Niets moet; jij bepaalt, de keuze is aan jou. We overleggen gezamenlijk waar de gesprekken plaatsvinden. Bedenk dat het altijd spannend is om de eerste stap te zetten. Spannend, maar zeker de moeite waard, dat beloof ik jou!

 

Wat houdt Transformatieve Lifecoaching & Mediation in?

Wanneer we samen aan de slag gaan, gaan we enkele keren diep met elkaar in gesprek. Het gaat om een kort en krachtig traject waardoor je op een laagdrempelige manier weer dichtbij jezelf komt. Je zult ervaren dat je eigenlijk alles al weet en gaandeweg  ga je de juiste weg bewandelen.

Transformatieve Lifecoaching helpt je te veranderen op basis van je eigen innerlijke wijsheid en je natuurlijke verlangen naar lichter, gemakkelijker en vrijer. Het helpt je te groeien als mens en het helpt jou om je te bevrijden van hinderlijke innerlijke belemmeringen en blokkades. Er is niets zweverigs aan, ik werk met de methode; In Verbinding.  Het is een concrete methodiek; stap voor stap kom jij achter kernovertuiging(en) die jij hebt geveld over jezelf.  Het geeft je inzicht en handvatten.

Mediation helpt je ontdekken hoe jij zelf een lastig conflict in goede banen kunt leiden. Hoe je een situatie kunt hanteren (hoe je er óók naar kunt kijken) èn het leert je de angel uit een conflict of impasse te halen. Hierdoor ervaar jij weer balans en voel jij je vrij in contacten met anderen.