I did it, het boek is af!

Gepubliceerd op 26 juni 2024 om 19:38

Yess, I did it!💪 Eindelijk is mijn eerste boek: 📚 Help, ik word kaal! een feit.
Best trots op mezelf dat het gelukt is én enorm dankbaar ben ik voor alle hulp die ik tijdens het schrijversproces heb mogen ontvangen!🙏🍀
Vorig jaar september besloot ik een boek te schrijven over haarverlies en kaalheid 👨🏻‍🦲 (alopecia) bij vrouwen en meisjes. Het schrijven ging mij, bij tijd en wijle, niet gemakkelijk af, het kostte mij, perfectioniste die ik (meestal) ben; bloed, zweet en tranen. Ik moest mezelf in de laatste fase echt 'achter de broek aan zitten'. Dikwijls sloeg ook de twijfel toe en dacht ik; wie zit er nog op mijn verhaal te wachten? 🙄 Maar uiteindelijk won mijn 'drive' om andere vrouwen en meisjes te 'empoweren', het van de stemmetjes in mijn hoofd.👊
Want dat is het; we maken onszelf zoveel wijs én het gebeurt allemaal in ons hoofd!🤦‍♀️🙄

Voor mij heeft de 'schrijversreis' helend gewerkt, het heeft mij veel gebracht. Terwijl ik mijn verhaal schreef kwamen er, toevallig of niet, spontaan mensen op mijn pad die mij hun medewerking aanboden. 😊 Help, ik word kaal! is een ervaringsverhaal over alopecia, aangevuld met tips en handvaten. Ook komen anderen over alopecia aan het woord vanuit hun professie en ervaringsdeskundigheid.🪮🪞
Ik heb dit boek geschreven voor alle vrouwen en meisjes die worstelen met hun alopecia.
Voor wie zich niet begrepen,
niet meer de 'oude',
niet meer vrouwelijk,
of somber en verdrietig voelt.
Ik hoop dat jullie herkenning vinden in mijn verhaal en ik hoop dat het boek jullie steunt en vooral inspireert... 🔥
Hiernaast heb ik dit boek geschreven voor iedereen die wil weten hoe het is om je haardos te moeten missen.
Help, ik word kaal! is binnenkort te pre-orderen. Het boek gaat 15,= euro kosten (excl. verzendkosten).
De eerste 30 'pre-orderaars' ontvangen naast het boek gratis informatie over micro haarpigmentatie! Met dank aan TattooBob/TB Medical.

Reactie plaatsen

Reacties

Liesbeth Schadee
23 dagen geleden

Hallo Mira,

Gefeliciteerd met de lancering van je boek!
Sterk dat het je gelukt is de eindstreep te halen. Ik ben benieuwd naar het resultaat.
Hartelijke groet,
Liesbeth Schadee (ik heb je telefonisch gesproken over MHP)

Liesbeth
22 dagen geleden

Bedankt voor de felicitatie!
Leuk om weer even wat van je te horen. Alles goed met jou? Je plannen nog doorgezet v.w.b. MHP?
Via de website kun je het boek al pre-orderen!
Zie het kopje/button CONTACT en het wijst zich vanzelf.
Groet,
Mira

Jacobien
23 dagen geleden

Lieve Mira,

Ik heb je leren kennen in een periode waarin ik kaal werd. Niet van Alopecia maar kanker. Toen spraken we elkaar niet zo veel maar gelukkig is dat veranderd toen jij bij Sanders en De Haan de opleiding tot lifecoach ging volgen. Met veel respect en plezier volg ik jouw ontwikkelingen dat geleid heeft tot dit boek. Gefeliciteerd met dit resultaat en ik wens veel mensen Mira toe ❤️

Liefs Jacobien

Jacobien
22 dagen geleden

Lieve Jacobien,
Wat een lief bericht weer!
Bedankt voor jouw geloof in mij, je bent mijn voorbeeld!
Van je imperfectie je kracht maken, voor jezelf gaan staan, goed zijn zoals je bent!
Liefs,
Mira

Joke Vliegenthart
22 dagen geleden

Hi Miertje, ik wil je boek graag pre orderen.
Ben erg benieuwd!
Liefs Joke

Joke
22 dagen geleden

Hoi Joke,
Wat leuk! Dat kan al via mijn website!
Kijk even bij het kopje/de button: CONTACT
Liefs,
Mira