Een nieuwe look, wat zullen ze er van vinden?

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 20:44

Afgelopen week heb ik weer 'een nieuwe' uitgezocht. Altijd moeilijk kiezen, ga ik weer voor hetzelfde of kies ik voor iets anders? Ik heb het gedaan, jaha ik heb gekozen voor iets anders! Iets langer, beetje anders van kleur ook... Dit had ik eerder echt nooit gedaan. Vooral niet opvallen, want wat zullen 'ze' er van vinden?!

Wie mijn blogs leest weet inmiddels dat ik een pruik draag omdat ik mijn hoofdhaar heb verloren door een auto-immuunziekte.

Herken jij ook dat jij je voortdurend afmeet aan wat anderen van jou vinden en zeggen? Trek jij bijvoorbeeld kleren aan waarvan je hoopt dat ze bij anderen in de smaak vallen en wil je, als er visite komt, altijd dat je huis er perfect uitziet? Wanneer je continu bezig bent met wat anderen van je vinden, lekt je energie weg. De mening, gedachten, gevoelens en gedrag van een ander heb je helemaal niet in de hand! Echt niet, je leeft vanuit ANGST.

Wist jij dat jij jezelf kunt bevrijden van kernovertuigingen die je velt over jezelf, waardoor je weer in verbinding komt met jezelf.  Wil jij ook ervaren dat bepaalde angsten jou niet langer meer dienen en je voor jezelf mag staan.

Vanuit verbinding met jezelf kun je stoppen met jezelf afwijzen en ervaren dat kritiek, oordelen en meningen van anderen je minder raken. En echt, dan maakt het allemaal niet meer uit. Dus who cares wat iemand van mijn pruik vindt. Misschien ga ik in de zomer wel voor een pittig kort model!

Wil jij je ook weer vrij voelen en niet meer bezig zijn met wat anderen van jou vinden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Margreet Tjipkema
2 jaar geleden

Staat je heeel goed!!!😃

Jacobien
2 jaar geleden

Lieve Mira
Wat mooi dat jij zo open bent over het dragen van een pruik. Je bent daarin een voorbeeld voor velen.
Met plezier lees ik je blogs en ik ben blij met jou. Met of zonder pruik
Liefs Jacobien